Randi ötletek esős napokra – 10 szuper tipp

randi ötletek esős napokra

Mit csináljunk rossz időben, milyen randi programok vannak esős napokon? Ebben segítünk, összegyűjtöttünk 10 randi programot esős napokra, akár a pihentető akár az aktív programokat szereted, találni fogsz kedvedre valót!

Randi ötletek esős napokra

1 Autókirándulás

Sokaknak rossz kedve lesz az esőtől, de ha csak kicsit esik egy autós kirándulás igazán romantikus tud lenni, felfedezni új utakat, új tájakat, kötöttségek nélkül autózni.

autókirándulás

2. Étterem látogatás

Enni mindenki szeret, és új ízeket kipróbálni, új helyeket felfedezni mindig jó élmény. Próbáljatok ki egy új éttermet, ahol még nem jártatok.

3. Főzzetek otthon

Ha már az ételeknél tartunk, közösen otthon is készíthettek új, különleges ételeket, ami jó móka lehet.

4. Borkóstoló

A borkóstoló is nagyszerű randi program esős napokon. Finom borok kóstolgatása közben jókat lehet beszélgetni, és a borkóstoló végére garantáltan jó lesz a hangulat!

borkóstoló

 

5. Múzeumlátogatás

Múzeumlátogatás mindig jó tipp eső esetén. Biztos találtok olyan kiállítást, ami felkeltette az érdeklődéseteket, de ha valami lazább programra vágytok, akkor irány a Szelfimúzeum, ahol különleges fotókat készíhettek egymásról, magatokról, és még finom édességeket is ehettek.

6. Tropicarium

Látogassátok meg a Tropicariumot, azaz a cápás állatkertet, ami teljesen fedett. Cápákon kívül aligátorokat, egzotikus hüllőket, kétéltűeket, kis majmokat, madarakat és több ezer színes halfajt lehet látni és még rájákat is lehet simogatni.

Ha csak szemerkél az eső, akkor egy szabadtéri állatkert vagy növénykert is jó randi ötlet lehet.

tropicarium

7. Minigolf

Golfot már szinte mindenki látott a tévében, de kevesen próbálták a gyakorlatban. Mennyire nehéz beleütni a labdát a lyukba? Megtudhatjátok, ha tesztek egy próbát a minigolfban!

8. Filmmaraton

Ha úgy érzitek, hogy az esős, borús idő minden energiátokat felemészti, akkor maradjatok otthon, kuckózzatok be, és csináljatok egy filmmaratont.

filmmaraton

9. Wellness

Esős időben jól esik egy kis kényeztetés, irány a wellness! Lehet lazítani a jacuzziban, szaunázni, masszázst venni.

10. Társasjáték

Vegyétek elő a régi társasjátékokat, és játszatok velük újra, vagy vegyétek meg a legújabb, legtrendibb társasjátékot és teszteljétek le!

Melyik randi ötlet tetszik a legjobban?

További randi tippeket találsz a randiportal.hu weboldalon.