Miami időjárás, vízhőmérséklet

miami időjárás

Miami időjárása meleg és csapadékos. A hőmérséklet és a vízhőmérséklet télen is 20 fok felett van, nyáron pedig nagy hőség van, sok eső, és magas páratartalom, akár 80-90 %-os.

Miami hurrikán szezon

Miamiban a hurrikán szezon június 1 és november 30 között tart. Bár ebben a térségben a hurrikánok nem szoktak nagy pusztítást végezni, komoly viharok, és tornádók lehetnek, amikre fel kell készülni.

Miami éves időjárás, vízhőmérséklet

Nézzük milyen időjárásra lehet számítani Miamiban évszakonként, és hónaponként lebontva.

Miami időjárás télen

Miamiban a tél decembertől márciusig tart.  A téli időjárás igazán kellemes, az átlaghőmérséklet és a vízhőmérséklet is 20 fok felett van, és viszonylag kevés a csapadék.

Miami  időjárás december

Decemberben a hőmérséklet 17 és 24 fok között alakul, átlagosan napi 6 óra napsütéssel. December a legszárazabb hónap, csak 7 nap kell esőtől tartani, és így a páratartalom sem túl magas. A vízhőmérséklet átlagosan 25 fokos, ami alkalmas a strandoláshoz.

 Miami időjárás január

Januárban az átlaghőmérséklet Miamiban 20 Celsius körül van, ez a leghidegebb hónap. Átlagosan napi 6 órát süt a nap, így kellemes meleg az idő. Az átlagos vízhőmérséklet 24 fok, ami alkalmas a fürdőzésre. Januárban kevés a csapadék, és alacsony a páratartalom.

Miami időjárás február

Február egy picit melegebb, mint a január, a nappali hőmérséklet 16-24 fok között ingadozik. Átlagosan napi 6 órát süt a nap, és a február az egyik legszárazabb hónap Miamiban, csak alkalmanként kell esőre számítani. A vízhőmérséklet februárban átlagosan 24 fokos.

Mami időjárás tavasz

Miamiban tavasszal átlagosan 23-27 fokra lehet számítani, az idő kellemesen meleg, és a páratartalom nem túl magas, a vízhőmérséklet is nagyon kellemes.

Miami időjárás március

Márciusban az átlaghőmérséklet 18 és 26 fok között várható és a napsütéses órák száma is növekszik, napi 7 óra napsütésre lehet számítani. A vízhőmérséklet átlagosan 24 fokos, március szárazabb hónapnak számít, kevés esőre kell számítani. Miamiban a márciusi időjárás alkalmas mind a strandoláshoz mind a városnézéshez is.

Miami időjárás április

Áprilisban az átlaghőmérséklet 19 és 27 fok között várható, és naponta 9 órát süt a nap. A vízhőmérséklet átlagosan 25 fokos, ami alkalmas a fürdőzéshez.  A csapadékos száma átlagosan 7, de hirtelen és heves esőzésre lehet számítani, ezért érdemes mindig figyelni az időjárás előrejelzést. A csapadéknak köszönhetően a páratartalom is emelkedik, amit nem mindenki visel jól.

Miami időjárás május

Májusban a hőmérséklet 22 és 29 fok között alakul, sok napsütéssel, ami nem csak a levegőt, de a tengert is felmelegíti. A tenger májusban átlagosan 27 fokos. Májusban sokkal több csapadék várható, mint áprilisban, viharokra, heves esőzésekre lehet számítani, ezért javasolt figyelemmel kísérni az időjárás előrejelzéseket. A páratartalom is magas, minek következtében melegebbnek érezzük a hőmérsékletet.

Miami időjárás nyár

Miamiban nyáron nagy hőségre kell számítani, magas páratartalomra, és sok esőre.

Miami időjárás június

Júniusban a hőmérséklet 24 és 30 fok között alakul, napi 12 óra napsütésre lehet számítani. A vízhőmérséklet átlagosan 29 fokos, de óvatosnak kell lenni fürdőzés közben, mert gyakran alakulnak ki viharok, amikor ki kell jönni a tengerből. Június a harmadik legcsapadékosabb hónap, és a páratartalom is magas.

Miami időjárás július

Júliusban a hőmérséklet 24 és 31 fok között alakul, napi 12 óra napsütésre lehet számítani. Bár július a legszárazabb nyári hónap Miamiban, a hónap 15 napján lehet csapadékra számítani. A tengervíz átlagosan 29 fokos.Booking.com

Miami időjárás augusztus

Augusztusban a hőmérséklet 24 és 31 fok között alakul, napi 11 óra napsütésre lehet számítani. A vízhőmérséklet átlagosan 30 fokos. Augusztusban nagyon meleg van Miamiban nem csak a napsütés, hanem a magas páratartalom miatt is, ezért a napvédelemre mindenképpen fel kell készülni. Gyakran esik az eső, ezért az időjárás előrejelzést javasolt figyelemmel kísérni.

Miami időjárás szeptember

Szeptember az egyik legmelegebb hónap, átlagosan 24 és 31 fokos hőmérséklettel, a tengervíz átlagosan 29 fokos. Szeptemberben a csapadékos napok száma 18, a sok eső miatt magas a páratartalom, ami miatt még melegebbnek érezzük az időt. Ezen kívül szeptember a fő hurrikán szezonnak számít, ezért megfelelően fel kell készülni, hogy mi a teendő hurrikán esetén, és ez késéseket okozhat a közlekedésben is.

Miami időjárás ősz

Miami időjárás október

Októberben a hőmérséklet 22 és 28 fok között alakul, napi 8 óra napsütésre lehet számítani. A vízhőmérséklet átlagosan 28 fokos. A csapadékos napok száma 16, esőn kívül viharokra, és hurrikánokra is lehet számítani.

Miami időjárás november

Novemberben csökken a hőmérséklet, átlagosan 19 és 26 fok között alakul, napi 7 óra napsütésre lehet számítani. A vízhőmérséklet átlagosan 26 fokos, ami még alkalmas a fürdőzéshez. A csapadék mennyisége is csökken, novemberben 10 nap lehet esőre számítani.

Miami pontos időért kattints a linkre!

Ünnepnapok az USA-ban