Bibione időjárás, tenger hőmérséklet

bibione időjárás, tengerhőmérséklet

Bibone az egyik legkedveltebb üdülőváros az olasz tengerparton. Utazás előtt ismerkedj meg Bibione átlagos éves időjárásával.

Bibione éves időjárás, tenger hőmérséklet

Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy milyen időjárás jellemző hónapok szerint Bibionében. Ezek általános információk, a tényleges időjárás ettől eltérhet.

Bibione időjárás január

Január az egyik leghidegebb hónap Bibionében, a nappali csúcshőmérséklet 7 fok átlagosan, éjszaka ennél hűvösebb. Január csapadékos hónapnak is számít, esőre, időnként hóra is lehet számítani. A tenger hőmérséklete 10 fokos.

Bibione időjárás február

Február hideg hónapnak számít, a nappali csúcshőmérséklet 9 fok, éjszaka 0 fok körüli a hőmérséklet. Február az egyik legszárazabb hónap, csak kevés esőre lehet számítani. A tenger hőmérséklete átlagosan 9 fok.

Bibione időjárás március

Márciusban a nappali csúcshőmérséklet 12 fok, és március esős hónapnak számít, ezért esőkabátot vagy esernyőt csomagolni kell. A tenger hőmérséklete 10 fokos

Bibione időjárás április

Áprilisban kezd melegedni az idő Bibionében, a nappali csúcshőmérséklet 16 fokot is eléri. Április esős hónapnak számít, ezért az esőre érdemes felkészülni. A tenger hőmérséklete 13 fokos

Bibione időjárás május

Májusban már egész kellemes a hőmérséklet, nappal 21 fokig melegszik az idő. De a kellemes hőmérsékletet viszonylag sok eső kíséri. A tenger hőmérséklete 18 fokos.

Bibione időjárás június

Június a legesősebb hónap, 12 esős napra lehet számítani. Nappal 25 fokig melegszik az idő, mikor nem esik, akkor kék az ég és sokat süt a nap. A tenger hőmérséklete 22 fokos

Bibione időjárás július

Július a legmelegebb hónap sok napsütéssel és kék égbolttal. A nappali csúcshőmérséklet 28 fok, és az eső Booking.com mennyisége nem túl sok. A tenger vízhőmérséklete 25 fok.

 

Bibione időjárás augusztus

Augusztus nyári meleg hónap, sok napsütéssel és kék égbolttal. A hőmérséklet nappal 27 fokig melegszik. A meleg idő mellett azért esőre is kell készülni. A tenger hőmérséklete 25 fokos.

Bibione időjárás szeptember

Szeptemberben csökken a hőmérséklet, a nappali csúcshőmérséklet 24 fok. Esőre is kell számítani, az esős napok száma 7. A tenger hőmérséklete 23 fok.

Bibione időjárás október

Októberben a nappali csúcshőmérséklet 18 fok, az esős napok száma 8. A tenger hőmérséklete 19 fokos.

Bibione időjárás november

Novemberben a nappali csúcshőmérséklet 12 fok, éjjel 3 fokra hűl le a levegő. Az esős napok száma 9, a tenger hőmérséklete 16 fok.

Bibione időjárás december

December az egyik leghidegebb hónap, nappal 8 fokig melegszik az idő, éjszaka 0 fokig hűl. 9 esős napra lehet számítani, esetenként hóra is, a napsütéses órák száma alacsony. Tenger hőmérséklete 13 fok.

Ünnepnapok Olaszországban